FUNDAMENTAL DOO čini uspešan, dinamičan i kreativan tim, koji godinama uspešno posluje na području Srbije, učestvujući u projektima niskogradnje i visokogradnje.

Od svog osnivanja godine kompanija je brzo napredovala i izrasla u jednog od najvažnijih dobavljača geosintetika u Srbiji.

FUNDAMENTAL DOO poseduje sopstveni lager, što omogućava isporuku materijala u kratkim rokovima.

Pored širokog spektra materijala namenjenih hidroizolaciji puteva, saobraćajnica, železnica, tunela(geotekstili, PVC geomembrane, geomreže, geoćelije, geokompozit) u našoj ponudi možete pronaći i visokootporne materijale za hidroizolaciju krovova (TPO, PVC) , podruma, temelja, deponija, biogasnih postrojenja, sistema za prečišćavanje otpadnih voda, kanala za navodnjavanje (HDPE geomembrane) Od 2018. godine, ponudu smo obogatili materijalima za termoizolaciju ravnih krovova, fasada, ventilisanih fasada, kao i podnih konstrukcija, a od prošle godine i PVD drenovima za konsolidaciju tla.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili pak samo želite konsultaciju na određenom projektu, ne ustručavajte se, već nas kontaktirajte!

Naš tim stoji na raspolaganju za Vas!

FUNDAMENTAL DOO

 
This site is using the Seo Wizard plugin developed by http://seo.uk.net